Home Fashion Stijlvolle tips voor de perfecte look op het eindejaarsbal

Stijlvolle tips voor de perfecte look op het eindejaarsbal

Comments Off on Stijlvolle tips voor de perfecte look op het eindejaarsbal
0

Het eindejaarsbal nadert. Een datum waar je al zo lang naar uitkijkt. Je wordt weer een stuk volwassener en dat mag je laten zien door je helemaal op te kleden. Het eindejaarsbal draait dan ook om zien en gezien worden. Iedereen, en vrouwen veel meer dan mannen, wordt gekeurd, bewonderd maar helaas ook afgekeurd als de look niet goed is. Het vergt heel wat zelfkennis om een look te creëren die jouw heel mooi staat. Met de volgende tips zal jij alleen maar bewonderende blikken toegeworpen krijgen.

Zoek een jurk die jouw figuur flatteert

De kunst bij het zoeken naar de juiste galajurk is niet de jurk an sich. Er zijn duizenden prachtige galajurken maar bij de ene staat ze beeldig terwijl dezelfde jurk de andere juist lelijker maakt. Dat komt omdat niet elk model geschikt is voor elk figuur. De meeste vrouwen zijn niet gezegend met een zandloperfiguur en moeten het stellen met een beperkt aantal modellen. Heb je geen idee welke jurk bij jouw figuur past? Met de A-lijn speel je altijd op veilig. Dat model staat iedereen mooi.

Eén keer dragen is zonde

Het zou zonde zijn mocht je de galajurk alleen maar kunnen dragen op het eindejaarsbal. Doe dus niet te gek en kies een jurk die je daarna ook nog zal dragen op galafeesten. Koop een jurk uit een stof die ademt, van een modehuis dat bekend staat voor zijn kwaliteit. Je zal je er comfortabel in voelen en tevreden zijn van je keuze. Dat zal je uitstralen op het eindejaarsbal wat dan weer je look ten goede komt.

Kleur de nacht

Galajurken vind je in alle kleuren. Drukke prints zijn in opmars maar wees daar voorzichtig mee. Het valt op en staat niet mooi bij elk figuur. De retrostijl is ook in de mode. Deze retrojurken worden gedragen in combinatie met andere trendy materialen zoals kristallen, stukken transparante stof, pastel, geel of smaragdgroen.

Kort of lang?

Kies je voor galajurken lang of kort? Beiden zijn toegelaten. De lange reiken tot aan de enkels en geven je een meer formele look dan de korte galajurken. Als je kiest voor een korte, draag ze dan niet korter dan juist boven de knie. Hou er rekening mee dat je naar een bal gaat en niet naar een discotheek of een fuif.

Laat je zien met je make-up

De smoky eyes zijn nog steeds in, zeker bij jonge vrouwen. Het is zeer passende make-up voor een avond als deze omdat ze jonge vrouwen een mysterieuze en verfijnde uitstraling geeft. Bij de smoky eyes past een subtiele kleur van lippenstift, geen felrode dus maar wel een lippenstift in huidskleur.

Gezonde teint

De teint van je huid is vitaal. Doe er wat blush op. Het is nog geen zomer dus met dat mooie bruine kleurtje kan je niet uitpakken. Vind je jezelf te bleek, kan je een paar sessies doen onder de zonnebank. Dat is helaas niet de gezondste keuze en tegenwoordig een hele rompslomp om ervan gebruik te mogen maken. Zo moet je in sommige landen eerst langs de dokter voor een attest. Die zal je het gebruik van de zonnebank proberen af te raden en terecht. Een veel gezonder alternatief is je huid bruin laten sprayen bij een schoonheidsspecialist.

Load More Related Articles
Load More By Jonas Ander
Load More In Fashion
Comments are closed.

Check Also

The Artistic Revolution: Contemporary Art Clothing

The Rise of Contemporary Art Clothing The Fusion of Fashion and Art Contemporary art cloth…